Breaking News
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Education Festival 2018 «Ανακάλυψέ το!» - Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 12:19
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2011 10:32

Πως να αποπλανήσεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει

Γράφτηκε από τον 

Ιδιαίτερα σημαντικό το να είσαι χαμογελαστή

Το τι θεωρείται διαφέρει από κουλτούρα σε κουλτούρα, ωστόσο υπάρχουν μερικοί βασικοί τρόποι προκειμένου να τραβήξεις το βλέμμα του άντρα που σε ενδιαφέρει

- Χαμογέλα περισσότερο. Θα αυξήσει τη γοητεία σου.

- Μην καλύπτεις τη φυσική μυρωδιά του σώματός σου με αποσμητικά. Οι φερομόνες είναι ισχυροί φορείς έλξης.

- Προσπάθησε να απελευθερωθείς από τα πρότυπα για το τι είναι ελκυστικό και ερωτικό με τα οποία σε βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ.

- Μάθε να σου αρέσει ο εαυτός σου - έτσι θα γίνεις ελκυστική και στους άλλους. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να έχεις το πρόσωπο και το σώμα ενός μοντέλου. Εάν πιστεύεις πως είσαι ελκυστική, είναι πιο πιθανό ότι θα έλκεσαι επίσης από άλλους. Αναγνώρισε τα δυνατά σου σημεία και τόνισε τα.

- Εάν αποπνέεις σεξουαλική αυτοπεποίθηση, αυτό θα κάνει τους πιθανούς σου συντρόφους να φαντάζονται ότι είσαι καλή στο κρεβάτι. Επίτρεψε στις ερωτικές σκέψεις και στα σεξουαλικά σου ενδιαφέροντα να αναπτυχθούν.

- Όσοι νιώθουν καλά με το σώμα τους είναι πιο ελκυστικοί στους άλλους, γι' αυτό σταμάτησε να βλέπεις τις ατέλειές σου και συμφιλιώσου με το σώμα σου.

- Εάν έχεις βγει ραντεβού, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Ο πραγματικός σου εαυτός είναι αξιαγάπητος. Εάν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, ίσως θα σου έκανε καλό να μιλήσεις με κάποιον: είτε με ένα στενό φίλο είτε με ένα μέλος της οικογένειάς σου που σε αγαπά.

- Σε έλκει πάντα ο ίδιος τύπος άνδρα και η κατάληξη είναι πάντα κακή; Οι κακές επιλογές συντρόφου που βασίζονται στη δική σου ασυνείδητη ανάγκη να γιατρέψεις παλιές πληγές δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις μια καλή σχέση, καθώς ίσως βρίσκεις -τον ένα μετά τον άλλο- αποκλειστικά ανθρώπους που θα σου επιβεβαιώσουν την αρνητική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Εάν πιστεύεις πως αυτό ισχύει για σένα, προσδιόρισε τον τύπο που σε έλκει, προσπάθησε να αναλύσεις τους αρνητικούς λόγους που κρύβονται πίσω από αυτή την έλξη και προχώρησε σε καλύτερες επιλογές.

- Κάνε κοπλιμέντα και εκδήλωσε τον θαυμασμό σου στον άντρα που σε ενδιαφέρει.

Κι επειδή ίσως δεν σε προσέξουν όλοι με την πρώτη ματιά, μάθε τους τρόπους για να τραβήξεις τα βλέμματα σε ένα γεμάτο δωμάτιο!

- Φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Εάν οι εξελικτικοί βιολόγοι έχουν δίκιο, ο καλός μυϊκός τόνος, το καθαρό βλέμμα, η καθαρότητα, τα λαμπερά μαλλιά και οι υγιείς καμπύλες θα προσελκύσουν τους άνδρες.

- Σταμάτα να ανησυχείς για το βάρος σου και, αντί για αυτό, τόνισε τη μέση σου. Υπάρχουν πολλά ρούχα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την εμφάνιση του σωματότυπου «κλεψύδρας».

- Περιποιήσου το δέρμα σου. Το υγιές, απαλό δέρμα χωρίς σημάδια φαίνεται ελκυστικό, γι' αυτό προσπάθησε να μην κάθεσαι πολλή ώρα στον ήλιο.

- Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που είναι περίπου κατά 10 εκατοστά πιο κοντές από τους ίδιους, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψεις την προσπάθεια αν σε ενδιαφέρει κάποιος που είναι πιο κοντός από σένα.

Διαβάστηκε 5997 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 16:04
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια (1)

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter