Breaking News
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Education Festival 2018 «Ανακάλυψέ το!» - Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 12:19
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 07:43

13η Διεθνής Έκθεση Εκπαίδευσης και Εργασίας 11-13 Μαρτίου 2011

Γράφτηκε από τον 


T
α πάντα για την εκπαίδευση και την εργασία

σε Ελλάδα & εξωτερικό!


Στη σύγχρονη και απαιτητική αγορά εργασίας η εκπαίδευση αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων. Υπό τις παρούσες δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, η 13η Διεθνής ‘Εκθεση «Εκπαίδευση και Εργασία 2011» που διεξάγεται από 11 ως 13 Μαρτίου 2011 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία και δυναμική. Αποτελώντας πολύτιμο μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης, περιβάλλον ανάπτυξης συνεργασιών και βέβαια πεδίο συνάντησης εκπαιδευτικών φορέων με ένα στοχευμένο και πολυπληθές κοινό, επιχειρεί να ανοίξει προοπτικές, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή τόσο με τις αξίες της εκπαίδευσης όσο και με τα δεδομένα της εργασίας.

Με περίπου 200 εκθέτες από 10 χώρες και 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, η έκθεση «Εκπαίδευση και Εργασία 2011», που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά, αποτελεί αναμφίβολα το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης και εργασίας στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σκοπός της έκθεσης είναι να προσφέρει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό μια ολοκληρωμένη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών αλλά και διά βίου εκπαίδευσης, είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Tεχνολογικά Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, IEK, Επαγγελματικές Σχολές, KEK, Πρεσβείες και μορφωτικά τμήματα, Εκδόσεις, Φορείς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, Εταιρείες που προμηθεύουν εξοπλισμό και υπηρεσίες για την οργάνωση και τη λειτουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Τιμώμενη χώρα για το 2011 είναι η Κίνα, η οποία συμμετέχει στην έκθεση με 35 Πανεπιστήμια και το China Scholarship Council, το Κρατικό ‘Ιδρυμα Υποτροφιών της Κίνας. Έχοντας κερδίσει διεθνή αναγνώριση για το υψηλό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει, σήμερα η Κίνα φιλοξενεί περίπου 238.000 ξένους φοιτητές από 190 χώρες, οι οποίοι σπουδάζουν σε 600 πανεπιστήμια της χώρας.

Παράλληλα, διεξάγεται το Σταδιοδρόμιο-Job Festival, ένα ειδικό γεγονός για την αγορά εργασίας, τη διοργάνωση του οποίου έχει αναλάβει η Μη Κυβερνητική Οργάνωση, Equal Society-Κοινωνία Ισων Ευκαιριών. Με πλούσια θεματολογία και καταξιωμένους ομιλητές, το Σταδιοδρόμιο – Job Festival παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα όπως Εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τάσεις στην αγορά εργασίας σήμερα και στο μέλλον, Σπουδές και καριέρα σε περίοδο κρίσης, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Διά Βίου Εκπαίδευση, Μεταπτυχιακά και MBA. Eπιπροσθέτως, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εταιρείες που αναζητούν προσωπικό και να συμμετέχουν σε workshops που πραγματεύονται θέματα όπως Αναζήτηση Εργασίας, Βιογραφικό, Συνέντευξη, ΑΣΕΠ, Νεανική και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Διαχείριση Καριέρας, Κοινωνική Δικτύωση, Προσόντα και Κατάρτιση.

Eκτός από την ενημέρωσή τους, οι επισκέπτες έχουν την μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν και πλούσια δώρα, όπως εκπληκτικά προϊόντα τεχνολογίας από τη Multirama, ποδήλατα Peugeot, ταξίδια, υποτροφίες και πολλά άλλα. ‘Ολα αυτά συμμετέχοντας στο online παιχνίδι γνώσεων της έκθεσης στο www.facebook.com/ekpaidefsi

Η είσοδος στην έκθεση και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Μέγας Χορηγός είναι η Multirama ΑΕΒΕ και Χορηγοί η Peugeot - Κούτλας ΕΠΕ και η Pizza Fan.

Χορηγός Ψυχομετρικών Εργαλείων είναι η Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.

Xορηγοί Επικοινωνίας είναι οι : Ελεύθερος Τύπος και Τύπος της Κυριακής, Mad TV και Mad Radio 106.2, Eπιστημονικό Marketing Management, pathfinder.gr, skywalker.gr, StudySmart.gr, in2life.gr, neolaia.gr, zoo.gr, zhteitai.gr.

Και ως Media Partner είμαστε εμείς, το infospoudes.gr Φυσικά σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά.

Περίπτερο 215.

Please leave a comment if you come...

 

 

Διαβάστηκε 5305 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 12:22
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter