Ο Νοέμβρης ξεκινάει δημιουργικά, με θετική ενέργεια και ένα event να αναμένει τη δικιά σου συμβoλή για την υλοποίηση του. Αν θέλεις να βγεις από την ”comfort zone” της καθημερινότητάς σου, σίγουρα θα πρέπει να επιλέξεις την εμπειρία του TEDxUniversityofPiraeus.
Πόσες φορές είχες σκεφτεί πως θα ήταν να οργανώσεις με μια ομάδα νέων ένα event, αλλά δίσταζες; Ή ακόμα κι αν δεν το είχες σκεφτεί, δεν θα ήταν μοναδική εμπειρία να γίνεις μέλος της πιο δημιουργικής ομάδας του Πανεπιστημίου Πειραιώς;
Μάλιστα, αν δεν πρόλαβες τις αιτήσεις για τους Managers, μην απελπίζεσαι, στις 7 Νοεμβρίου ανοίγουν οι πρώτες αιτήσεις για τους Coordinators, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες. Οπότε stay tuned!
Αιτήσεις Coordinators TEDxUnviversityofPiraeus 2017 εδώ.
Διαβάστε επίσης: Δωρεάν Σεμινάριο «Μαθαίνω να ξεπερνώ τα προσωπικά μου όρια»
Σχόλια