Ανοικτό Σεμινάριο: 4Hours Beauty Tips 4U

Μετά την Ευρωπαϊκή μας διάκριση στον διαγωνισμό Cedefop Photo Awards 2017, ο τομέας Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ της ΣΒΙΕ σε συνεργασία με την Edu - Seminar's Team σε προσκαλεί στο Ανοικτό Σεμινάριο "4Hours Beauty Tips 4U", διάρκειας τεσσάρων ωρών, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 11:00-15:00.

Έλα να μάθεις δωρεάν με τη λεπτομέρεια του χεριού μίας επαγγελματία μακιγιέζ: 
• Μοναδικές προτάσεις μακιγιάζ με βάση το σχήμα του προσώπου σου και του χρώματος της επιδερμίδας σου. 
• Μυστικά του σωστού μακιγιάζ που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών και των χειλιών σου για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου.
• Βραδινό μακιγιάζ για να κερδίσεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις ενόψει των εορτών!

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η πολυεθνική εταιρεία καλλυντικών Oriflame, η οποία χαρίζει προϊόντα ομορφιάς στο κοινό μας, με 4 μεγάλες κληρώσεις. Η επίδειξη του μακιγιάζ θα πραγματοποιηθεί σε μοντέλα που θα επιλεγούν μέσα από το κοινό…Δεν αποκλείεται λοιπόν να είσαι εσύ η τυχερή! 


To σεμινάριο θα υλοποιηθεί από την κα Χριστίνα Λαμπροπούλου, προϊσταμένη του Τομέα Αισθητικής της ΣΒΙΕ, πτυχιούχο αισθητικής και επαγγελματικού μακιγιάζ, με μετεκπαίδευση στο Παρίσι και εμπειρία 30 ετών στον χώρο του μακιγιάζ.

Σε περιμένουμε! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πεδίο εγγραφής παρακάτω για να μπεις στην κλήρωση για τα προϊόντα της Oriflame.

Ιδιότητες Σεμιναρίου

Έναρξη 09-12-2017
Λήξη 09-12-2017
Κόστος Δωρεάν
Ευχαριστούμε αλλά δεν δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές για αυτό το σεμινάριο

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter