E-Learning | Εισαγωγή στη Λογιστική (Διπλογραφικό) και τη Μισθοδοσία

Το σεμινάριο Απευθύνεται;

Το Σεμινάριο απευθύνεται σ εκείνους, που θέλουν να μάθουν να τηρούν Διπλογραφικά Βιβλία μιας επιχείρησης, στον Υπολογιστή, ενώ παράλληλα, θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις Μισθοδοσίας, χωρίς να θέλουν να μάθουν τα πάντα.   Υποθέτουμε πως ο σπουδαστής δεν γνωρίζει τίποτα.  Αν γνωρίζει, προφανώς είναι πολύ καλύτερα.

Τα Μαθήματα Παρέχονται εξ Αποστάσεως και  είναι eLearning.  Ο σπουδαστής, ξεκινάει όποτε θέλει, παρακολουθεί με το ρυθμό που θέλει, τις ώρες που θέλει, χωρίς συνεννόηση με κανέναν, 24ώρες  το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.  Απλά ανοίγει τον υπολογιστή και εργάζεται.

Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν  και αν σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει.

Περιγραφή Σεμιναρίου:

 Αρχίζουμε αναπτύσσοντας την απαραίτητη θεωρία.  Ασχολούμεθα με Λογαριασμούς της Λογιστικής, το Λογιστικό Σχέδιο κλπ.  Μαθαίνουμε το Μηχανισμό του ΦΠΑ,  και τη Δημιουργία των βασικών καταχωρήσεων της Λογιστικής.  Μαθαίνουμε να δημιουργούμε  Λογιστικά Άρθρα Αγορών,  Πωλήσεων, Εισπράξεων, Πληρωμών, Γενικών Εξόδων και Παγίων.  Κάνουμε μερικές ασκήσεις δημιουργίας Λογιστικών Άρθρων και τα καταχωρούμε στο  πρόγραμμα, με σκοπό την εξοικείωση.

Ασχολούμεθα με τα είδη των Παραστατικών, τη χρήση τους  και   τα χαρακτηριστικά τους.
  Τέλος ασχολούμεθα με τους τύπους, που δίνουν τα Οικονομικά αποτελέσματα μιας επιχείρησης.  Οι τύποι  χρησιμοποιούνται, για το κλείσιμο του ισολογισμού. 

   Γίνονται αρκετές ασκήσεις, σε ένα πρόγραμμα  Μηχ/νης Λογιστικής, που παρέχεται μαζί με όλο το υλικό του Σεμιναρίου.  Ο σκοπός ΔΕΝ είναι να μάθουμε να χειριζόμαστε το πρόγραμμα.  Απλά, χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα σαν εργαλείο, για να μάθουμε να δημιουργούμε το Λογιστικό περιεχόμενο,  τα Λογιστικά Άρθρα.
  Τα διάφορα λογιστικά γεγονότα, Αγορές, Πωλήσεις κλπ, απεικονίζονται με τον ίδιο τρόπο,ανεξαρτήτως προγράμματος.  Οι διαφορές είναι ελάχιστες και προκύπτουν  από μικρές διαφορές, στο Λογιστικό Σχέδιο, που είναι κοινό και υποχρεωτικό για όλους.
   Επιπλέον, όλα τα προγράμματα που υπάρχουν στη χώρα μας και είναι  εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες, βρίσκονται στην ίδια λογική.  Έχουν για παράδειγμα όλα, τις Προσωρινές και τις Οριστικοποιημένες Κινήσεις, ή όπως τις ονομάζει το κάθε πρόγραμμα, κρατάνε παρόμοια στοιχεία στους λογαριασμούς κλπ.
   Με τον τρόπο αυτό, αποκτάμε μία πρώτη μικρή εμπειρία, σχετικά με το τι περιμένουμε να δούμε, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα αντιμετωπίσουμε στη πορεία.

   Στη συνέχεια γίνεται μία Εισαγωγή στη Μισθοδοσία.  Καταγράφουμε συνοπτικά, την ύλη της Μισθοδοσίας που αναπτύσσεται:

  Νόμιμο και Συμβατικό Ωράριο, Νόμιμος και Συμβατικός Μισθός, Μικτός και Καθαρός Μισθός, Ασφαλιστικές Εισφορές, Φόρος Μισθωτών Υπηρεσιών

   Τακτικές και Εκτακτες Αποδοχές, Οικιοθελείς Παροχές, Βασική Αμοιβή και Επιδόματα, Υπολογισμός Αμοιβής Εργαζομένου.

   Εισαγωγή στα Δώρα Εορτών, Δώρο Πάσχα, Δώρο Χριστουγέννων.

Εισαγωγή στις Αδειες - Κανονική Αδεια, Υπολογισμός Ημερών Κανονικής Αδείας, Αποδοχές και Επίδομα Αδείας, Υπολογισμός Αποδοχών – Επιδόματος Υπαλλήλων και Εργατών

   Λύση Σύμβασης Εργασίας – Περιπτώσεις – Προυποθέσεις, Παράγοντες που καθορίζουν την Αποζημίωση, Ποσά αποζημίωσης Υπαλλήλων και Εργατών.   

   Σε όλα αυτά τα θέματα γίνονται ασκήσεις και σε όλες τις Ασκήσεις παρέχονται οι απαντήσεις.

   Η Σειρά αυτή, είναι μία πολύ καλή Εισαγωγή στη Λογιστική, Διπλογραφικό και τη Μισθοδοσία.

   Μετά την ολοκλήρωση των Μαθημάτων, παρέχεται Βεβαίωση παρακολούθησης

 

Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν  και αν σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει 

Αυτή η Σειρά Μαθημάτων, έχει αναπτυχθεί από Ομάδα ατόμων, που είναι απόφοιτοι Ελληνικών Ανωτάτων Σχολών, (ΕΜΠ και Παν. Αθηνών), με Μεταπτυχιακά Αγγλικών Πανεπιστημίων και το κυριότερο, με πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Εφαρμογών Πληροφορικής, Hardwareκαι Software, σε διάφορα αντικείμενα και με χρήση διαφόρων Γλωσσών Προγραμματισμού.  Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις, η εμπειρία   ξεπερνάει τα 30 χρόνια

Κόστος Σεμιναρίου:

Τιμή Σεμιναρίου:  363 €,  Προκαταβολή: 90 και 7 Δόσεις 39 Ευρώ

Τιμή για Μετρητοίς:  270 Ευρώ

Ειδικές Τιμές για: Ανέργους και Φοιτητές

Ιδιότητες Σεμιναρίου

Έναρξη 26-01-2018
Λήξη 11-02-2018
Κόστος Κατόπιν Επικοινωνίας
Τηλέφωνο 210 9592623
Πόλη Εξ αποστάσεως
Διοργανωτής Euro Logic Studies
Διάρκεια 35 ώρες
Ευχαριστούμε αλλά δεν δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές για αυτό το σεμινάριο

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter