Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 20:47

Διαγωνισμός | Κέρδισε το βιβλίο ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ και το CD μαζί! (Έληξε)

Λίγα λόγια για το βιβλίο και το cd

Έγραψαν για την ταινία και το βιβλίο "Κράτησέ με":

" Add body heat and light -- and presto! You have the very first full length, post-new age phantasmagoria by Lucia Rikaki. Remember these words? In reference to the film under the same title, the script of Hold me testifies to the verity that no loss is ever without redemption."

(Stratis Haviaras)

"Η ποίηση δεν τελειώνει ποτέ. Με βία μας επισκέπτεται με ασημένια φτερά, με φτερά, σαν μια ανάμνηση ενός χαμένου πλοίου. Έρχεται με τα ξέφτια ξεχασμένων δέντρων, έρχεται σαν μάγος να βγάλει από τις καρδιές μας κεραυνούς. Περπατάει στη βροχή με μια ομπρέλα φτιαγμένη από φύλλα του ήλιου, ψάχνοντας για ένα φωτεινό χρώμα, ένα πρόσωπο, το δικό μας πρόσωπο. Ο ποιητής κλέβει λέξεις μέσα από ανοικτά παράθυρα, σαν κοράκι. Ψάχνει σε αλυσιδωτούς κύκλους για μια σταγόνα, μια κρυστάλλινη σταγόνα, μια ζωή. Βροχή.. Η βροχή μέσα μας.. Πολλές σταγόνες, πολλοί κρύσταλλοι.. Έτσι ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε πολλές ζωές."

(Masoud Amralla Al Ali)

"Με συνεπήρε το εφεύρημα της διάθλασης λογισμών και εμπειριών βαθειά ατομικών, που βρήκαν τρόπο να ακουστούν μέσα από τα στόματα προσώπων ξένων μεταξύ τους, για να αποδειχτεί πως οι άνθρωποι τα ίδια κρύβουν μέσα τους τελικά. Η διαφορά απέδειξε την ομοιότητα. Και μετά τα διαθλασμένα εσώψυχα... επανασυνδέονται ανάποδα, ενώ ένα μαύρο πανί να σφαλίζει τα μάτια, όμοιο με το σκοτάδι που περιβάλλει τη μοναξιά των ανθρώπων. Παρασύρεται κανείς στους λογισμούς, στον ψυχισμό, στην ασυμμάζευτη ευαισθησία. Χάνεται στην εικαστική τελειότητα των εικόνων, στην αψεγάδιαστη ισορροπία, στα οργιαστικά χρώματα, στην αρμονία τους."

(Γιώργος Γιαννόπουλος)

"Συμβαίνει συχνά μέσα στο έργο των δημιουργών να υπάρχουν σπαράγματα της ζωής τους και του ψυχισμού τους, τα οποία, μετουσιωμένα καλλιτεχνικώς, να υπαγορεύουν και να συγκροτούν το ίδιο το έργο μέσα στο οποίο υπάρχουν. Τα ίδια αυτά σπαράγματα συναρμολόγημα και κολλημένα εκ νέου αποδίδουν το σώμα του θρυμματισμένου αγγείου σαν μια προσπάθεια αποκατάστασης του παρελθόντος. Όπου λείπει ένα κομμάτι από την πραγματικότητα, ένα κομμάτι φαντασιωτικό τείνει να το αποκαταστήσει. Έτσι που το έργο φτιάχνει τελικά μια νέα πραγματικότητα όχι μόνο για τον θεατή αναγνώστη αλλά και για τον ίδιο τον καλλιτέχνη, αφού το έργο του πια είναι αυτό που έχει συμβεί και έτσι πια θα υπάρχει μέσα στον ψυχισμό του."

(Φώτης Καγγελάρης)


Τα τραγούδια της ταινίας "Παγωμένο νερό" και "Μα σου είπα σ' αγαπώ" τραγουδά η Νατάσα Τσίρου ενώ τα τραγούδια " Do you remember", "Happy Forever", "Where are you", "Without you,Time is close is this magic" τραγουδά η Μαριέττα Φαφούτη.

 

Όροι διαγωνισμού

Εάν θέλεις να λάβεις μέρος στην κλήρωση, άφησε παρακάτω ένα σχόλιο κι ένα Like στο funpage του site στο facebook για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 στις 23:59.

Καλή τύχη σε όλους!

Άφησε το σχόλιο σου από κάτω!

Για να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία της κλήρωσης, χρησιμοποιήσαμε το πρόγραμμα του www.random.org προκειμένου να βγάλουμε τo νικητή Όλοι/ες όσοι/ες είχαν σχολιάσει την ανάρτηση του διαγωνισμού μέχρι και τις 30/07 (έως τις 23:59) μπήκαν στην κλήρωση, για να διεκδικήσουν το δώρο!

Τυχερό σχόλιο Ν. 204

Διαβάστηκε 3804 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 13:19
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter