Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 23:39

Τι λένε τα ζώδια για το μήνα Ιούνιο.

Γράφτηκε από  Σουζάνα

Ο Ιούνιος είναι πια παρών. Να ευχηθούμε καλό και δημιουργικό μήνα, υπομονή με τις εξετάσεις (όσοι δίνουν) και με όλα τα δρώμενα της ζωής μας. Άλλος θέλει διακοπές, άλλος αύξηση στο μισθό του, άλλος να τα βρει με το ταίρι του, άλλος να βρει δουλειά και άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται. Ας ρίξουμε μία ματιά στις αστρολογικές προβλέψεις του Ιουνίου για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι...

Κριός Οι εμπνεύσεις θα σας συνοδεύουν το μήνα Ιούνιο και κάποιες από αυτές θα είναι προσοδοφόρες. Σίγουρα όμως θα σας ευχαριστήσουν οι μικρές αποδράσεις και οι συναντήσεις που θα έχετε.

Ταύρος Πάρε μπλοκάκι να σημειώσεις τις εκδρομούλες που θα πας και μην εκπλαγείς εάν αναγνωρίσουν ένα χάρισμά σου. Στα τέλη του μήνα ένα φιλαράκι από τα παλιά θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Δίδυμοι Δώσε τόπο στην οργή και ξεκίνα τις μισοτελειωμένες σου δουλειές και φέρε εις πέρας εκκρεμότητες από το παρελθόν. Η διαίσθησή σου δε σε ξεγελά και είναι σύμμαχός σου.

Καρκίνος Ο Ιούνιος είναι μήνας ικανοποίησης και χαράς καθώς οι κόποι σας και οι καλές σας πράξεις επιτέλους θα ανταμειφθούν. Θέσε στόχους διότι θα μπορέσεις να τους πραγματοποιήσεις με μεγαλύτερη ευκολία μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Λέων Προσπαθείστε να αποφύγετε τα ρίσκα και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η έμπνευσή σας θα σας ανεβάσει ψηλά και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οικονομικά θέματα θα έχουν ευοίωνες καταλήξεις.

Παρθένος Μικρό πορτοφόλι θα κρατάτε αυτό το μήνα και να αποφύγετε τους δήθεν φίλους που θέλουν να σας αποπροσανατολίσουν. Στις 22 του μηνός θα μπείτε και πάλι στην τροχιά σας για να λύσετε κάποιο ζήτημα που εδώ και καιρό σας απασχολεί.

Ζυγός Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αγορές διότι θα είναι πολυδάπανες. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα δείτε τις προσπάθειές σας να ανταμείβονται και κάποια έσοδα να μπαίνουν στο ταμείο σας.

Σκορπιός Αισιοδοξία και θετική διάθεση θα είναι οι σύμμαχοί σας γι’ αυτόν το μήνα. Ελέγξτε ότι πληροφορίες σας δίνουν διότι μπορεί να είναι λανθασμένες. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και διασκεδάστε με ό,τι σας ευχαριστεί. Ο Ιούνιος σας χαμογελάει διάπλατα.

Τοξότης Νεύρα και πολλή ένταση θα υπάρχουν αυτό το μήνα αλλά σύντομα θα σας περάσουν. Από τις 20 του μηνός και μετά, καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε λιγάκι διότι το χρειάζεστε καθώς η Πανσέληνος θα σας ταλαιπωρήσει λιγάκι.

Αιγόκερως Αποφύγετε τις κόντρες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον για να μην έχετε περαιτέρω προβλήματα. Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και τολμήστε να κάνετε μία νέα αρχή. Θα σας ανανεώσει και θα χαροποιηθείτε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Υδροχόος Πολλά νεύρα κι εντάσεις θα υπάρξουν αυτό το μήνα αλλά όταν κάτι σας ενοχλεί να το πείτε εκείνη τη στιγμή διότι μετά θα είναι αργά. Προσπαθήστε να φέρετε εις πέρας πολλές εκκρεμότητες που σας δημιουργούν πονοκέφαλο διότι αργότερα θα σας κυνηγούν οι ενοχές και ο χρόνος για να τις πραγματοποιήσετε.

Ιχθύες Μην κλαίτε τη μοίρα σας! Βγείτε έξω με παρέα και φίλους και να περάσετε καλά! Όσο κάθεστε στο σπίτι μόνοι, δεν καταφέρνετε τίποτα παρά να μεγεθύνετε το πρόβλημα και να του δίνετε τραγικές διαστάσεις. Αξιοποιήστε το καλοκαίρι και ξεκουραστείτε.

Διαβάστηκε 5237 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 00:06
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter