Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 01:48

6 + 1 λόγοι να μάθεις μια ξένη γλώσσα

Γράφτηκε από τον 

so easyΜετά από πρόσφατο ταξίδι στο εξωτερικό (Αμερική), είδα πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις ξένες γλώσσες (αν όχι τουλάχιστον άπταιστα αγγλικά)!

Πολιτισμοί, διάλογοι, έθιμα, κουλτούρες, τόσα υπέροχα πράγματα που μπορείς να βιώσεις διαφορετικά, αν γνωρίζεις και την αντίστοιχη γλώσσα της χώρας που σε ενδιαφέρει ή που θέλεις να επισκεφτείς.

Και πόσοι άλλοι λόγοι..

1.Προσωπική ικανοποίηση. Η γνώση μιας ξένης γλώσσας είναι κάτι σαν ένα όμορφο παζλ, που όταν το συμπληρώσεις, νιώθεις γεμάτος.

2.Απόκτηση πτυχίου: Γιατί όχι; Tι καλύτερο από το να αποκτάς πιστοποίηση που να επιβραβεύει τον κόπο σου;

3.Εκγύμναση Του Μυαλού. Το να μαθαίνεις μια νέα ξένη γλώσσα είναι μια διαδικασία που διεγείρει το μυαλό. Αμφιβάλλεις; Απομνημονεύεις, κάνεις ασκήσεις, μαθαίνεις κανόνες, προσπαθείς να καταλάβεις τη ρίζα μιας λέξης. Με αυτόν τον τρόπο κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση, το διατηρείς υγιές και ενεργό ακόμη και όταν ... ε, περάσεις τα –άντα.

4. Επαγγελματική ανέλιξη: Η γλωσσομάθεια είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους. Σε μια περίοδο που το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς δυσκολεύεται να κατακτήσει μια θέση στην αγορά εργασίας, μια 2η-3η γλώσσα, είναι σίγουρο διαβατήριο για μια θέση. Επίσης, μπορεί να σου δοθεί κάποια πολύ καλή ευκαιρία στο εξωτερικό εφόσον είσαι γνώστης μιας γλώσσας.

5. Συνεχής βελτίωση: Mια extra γνώση σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις ότι βελτιώνεσαι συνεχώς και εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου.

6.Ευκαιρία για ταξίδια! Σίγουρα από την στιγμή που μάθεις μια ξένη γλώσσα η απόφαση σου να ταξιδέψεις στη χώρα προέλευσής της, δεν είναι μόνο πιο εύκολη αλλά και ελκυστική. Αλλά όχι μόνο αυτό.  Μεταμορφώνεις κιόλας τα ταξίδια σου! . Ακόμα και οι λίγες ξένες φράσεις που θα μάθεις, θα σου φέρουν και ευκαιρίες που δε θα περίμενες ποτέ (εκτός από το να φέρουν και χαμόγελα στους ντόπιους όταν τους μιλάς!)

7. Κατανόηση της μητρικής σου γλώσσας: Εάν μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα, μπαίνεις στη διαδικασία να τη συγκρίνεις με τη μητρική σου, να ανακαλύψεις ομοιότητες και διαφορές! Σκέφτομαι τον καφέ και google-άρω: Kaffee στα Γερμανικά, Cafe στα Ισπανικά.

Ωραία! Μας έπεισες, θα μου πεις. Και απο πού ν’ αρχίσω να ψάχνω ένα καλό φροντιστήριο που δεν θα στοιχίσει μια περιουσία, θα με βολέψει στις ώρες που δουλεύω ή σπουδάζω, θα με καταλάβει ότι δυσκολεύομαι κλπ; Σου έχω σπουδαία νέα! Μπορείς να μάθεις ξένη γλώσσα... So Easy!

Ψάχνοντας και κάνοντας την έρευνά μου, έμαθα πως εκεί μπορείς να φτιάξεις το δικό σου πρόγραμμα σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο σου αλλά και το στόχο ή τις ανάγκες σου, να επιλέξεις την ημέρα και το ωράριο που σε βολεύει, να κερδίσεις 50% λιγότερο χρόνο σπουδών και 30% χρόνο διαβάσματος! Άσε που με τη μέθοδό τους και το βιωματικό τρόπο διδασκαλίας, ενεργοποιούνται όλες οι αισθήσεις σου και δεν βαριέσαι! Σώθηκες μιλάμε! Αν δεν γνωρίζεις, ή ξέρεις λίγα για τα So Easy, τώρα είναι ευκαιρία να τα ανακαλύψεις!

P.S. Κάπου το διάβασα: Those who know nothing of foreign languages, know nothing of their own. (Εκείνοι που δε γνωρίζουν ξένες γλώσσες, δεν γνωρίζουν καλά ούτε για τη δική τους.)  Jonathan Wolfrang von Goethe 

Ένα τηλεφώνημα ή ένα ραντεβού θα σε πείσει ότι τελικά είναι So Easy να μάθεις ξένες γλώσσες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. https://www.soeasy.gr/ και στο 2109955455.

Διαβάστηκε 3570 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 14:34
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια (2)

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter