Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 13:33

Περιζήτητος Πιστοποιημένος Προγραμματιστής σε μόλις 12 εβδομάδες!

Γράφτηκε από τον 

coding bootcampΓια νέους που επιθυμούν την επανειδίκευσή τους ως προγραμματιστές και αναζητούν άμεσα τα απαραίτητα εφόδια για τη νέα τους καριέρα.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα των δύο προηγούμενων Coding Bootcamps που έγιναν με την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με διακεκριμένους καθηγητές Πληροφορικής ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου το Coding Bootcamp 3.

Στο πλαίσιο της Alliance For Digital Employability (AFDEmp) διοργανώνεται ένας ακόμη κύκλος επανειδίκευσηςσπουδαστών στο χώρο του Προγραμματισμού (Java και C#/.NET) από τη HePIS και υπό την αιγίδα της CEPIS. Τα μαθήματα διεξάγονται στην καρδιά της Αθήνας, στο κέντρο Καινοτομίας και Αριστείας της PeopleCert. Θέλοντας να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη μείωση της ανεργίας στη χώρα μας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες χωρίς σχετικό υπόβαθρο, που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους στοχεύοντας σε υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης.

Μέσα από εντατική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση 500 ωρών οι επιτυχόντες αποκτούν γνώσεις καικαθίστανται άμεσα παραγωγικοί όσον αφορά την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Παράλληλα με τις τεχνικές δεξιότητες στον Προγραμματισμό και την υλοποίηση σχετικών projects (π.χ. web-basedapps) προσφέρονται συμβουλευτικές υπηρεσίες και workshops με στόχο τη συνολική ενδυνάμωση των συμμετεχόντων –όπως ησύνταξη και προώθησηβιογραφικού,η ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων για επαγγελματική εξέλιξη, events γνωριμίας και διασύνδεσης, αλλά και επαφές με τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Σε άμεση συνεργασία με τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού PeopleCert, ο υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τριών ειδών πιστοποιητικά στον προγραμματισμό, φοιτώντας σε ένα εντατικό πρόγραμμα 12 εβδομάδων (Οκτώβριος – Φεβρουάριος) ή στην part-timeεκδοχή των 24 εβδομάδων (Οκτώβριος – Μάιος).

Το Coding Bootcamp 3 αποτελεί συνέχεια μιας συντονισμένης προσπάθειας μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας στο πλαίσιο του AFDEmp, όπως αυτή εκφράστηκε στα δύο προηγούμενα Bootcampsτα οποία ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο αντίστοιχα. Στο σύνολό τους, 64 απόφοιτοι 22-40 ετών κατάφεραν να επανειδικευθούν στο χώρο του προγραμματισμού σε μόλις τρεις μήνες, αν και προερχόμενοι από εντελώς διαφορετικά πεδία σπουδών (οικονομολόγοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγοι, μαθηματικοί κ.α.).

Με το πέρας των προγραμμάτων και την ανάλογη πιστοποίηση, το 100% των αποφοίτων προσλήφθηκε από τις κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρίες, ξεκινώντας με μηνιαίους μικτούς μισθούς που άγγιξαν έως και τα €1.500, ενώ ο μέσος όρος κυμαίνεται στα €1.000!

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους το συντομότερο δυνατόν καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 3729070 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα του Coding Bootcamp

Οι Συνεργαζόμενες Εταιρείες που προσέλαβαν το 100% των Αποφοίτων του Coding Bootcamp 1&2

coding

Σχετικά με τους Συντελεστές

Η Alliance For Digital Employability (AFDEmp) είναι μία εθελοντική πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην επανειδίκευση 500.000 νέων εκτός εργασίας  στον κλάδο της Πληροφορικής την επόμενη δεκαετία στην Ελλάδα, με στόχο τη μείωση της εγχώριας ανεργίας. Την AFDEmp απαρτίζουν ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών (CEPIS) κ. Βύρων Νικολαΐδης, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο πρόεδρος της HePIS κ. Νίκος Φαλδαμής και πάνω από 5.000 άτομα και 500 κορυφαίοι φορείς, οργανισμοί και πανεπιστήμια. Την υλοποίηση εκτελεί η HePIS

H CEPIS είναι ο φορέας που ενώνει 33 ενώσεις Επαγγελματιών Πληροφορικής από 32 χώρες της Ευρώπης και εκπροσωπεί περισσότερους από 450.000 επαγγελματίες Πληροφορικής. Τα CodingBootcamps διοργανώνονται υπό την αιγίδα της CEPIS. H CEPIS επιδιώκει με πρωτοβουλίες και δράσεις να κινητοποιήσει ευρωπαϊκούς οργανισμούς για να προάγουν την ανάπτυξη του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)  μέσα από τον ψηφιακό αλφαβητισμό, τις δεξιότητες, την εκπαίδευση και την έρευνα.

HePIS (ΕΔΕΠ – Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής) είναι το ελληνικό μέλος της CEPIS  και εκπροσωπεί σήμερα περισσότερα από 3.500 μέλη, επαγγελματίες των ΤΠΕ και φοιτητές, ενώ 25.000 άτομα έχουν συμμετάσχει στις δράσεις και πρωτοβουλίες της αναπτύσσοντας ψηφιακές και κοινωνικές δεξιότητες. Επιπλέον, έχει αναλάβει τη διοργάνωση και υλοποίηση των CodingBootcamps 1, 2 και 3.

www.afdemp.org | www.cepis.org | www.hepis.gr

Δείτε επίσης: 

Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών: «Νέες Τεχνολογίες και Marketing. Έξυπνη Συσκευασία»

 

Διαβάστηκε 2391 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 13:48
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια (3)

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter