Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 22:30

Δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση για σπουδές στο Ην. Βασίλειο

Γράφτηκε από τον 

 readingΕνδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ένα πτυχίο που θα σας εξασφαλίσει την εργασία των ονείρων σας; Έχετε σκεφτεί να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο;

To University of Reading προσφέρει γενναιόδωρες υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές, αξίας έως 5.000 λιρών (γύρω στα 7.000 ευρώ) έναντι του κόστους των μεταπτυχιακών διδάκτρων! Το Henley Business School – που αποτελεί μέρος του University of Reading – προσφέρει έκπτωση έως 50% στα δίδακτρα των Ελλήνων φοιτητών!

 

Το University of Reading ιδρύθηκε το 1892 και έχει μακρά παράδοση ως κορυφαίο ίδρυμα στη διεθνή ανώτατη εκπαίδευση. Συστηματικά κατατάσσεται στο ανώτατο 1% των πανεπιστημίων παγκοσμίως και διαθέτει παγκοσμίου επιπέδου φήμη για τις μεθόδους διδασκαλίας του, την ποιότητα της έρευνας και τις στενές σχέσεις του με τον χώρο της εργασίας.

 

Πολλοί από τους κλάδους σπουδών του βρίσκονται σταθερά στις 10 πρώτες θέσεις του Η.Β.

 

To University of Reading απέχει μόλις 25 λεπτά από το κέντρο του Λονδίνου και βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας του ποταμού Τάμεση (ή του «Silicon Valley του Ηνωμένου Βασιλείου»). Προσφέρει μια βραβευμένη πανεπιστημιούπολη και μεθόδους διδασκαλίας διεθνών προδιαγραφών!

 

Το γνωστό Whiteknights campusαπλώνεται σε 1.200 στρέμματα πάρκου και έχει ψηφιστεί ως ένας από τους δέκα κορυφαίους χώρους πρασίνου (το μόνο πανεπιστημιακό campus) του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι είναι εξειδικευμένοι και εστιάζουν στην απασχολησιμότητα: 94% των αποφοίτων μας έχουν ήδη εργοδοτηθεί ή συνεχίζουν με περαιτέρω σπουδές, εντός των πρώτων 6 μηνών από την αποφοίτησή τους. Τα περισσότερα προγράμματά μας έχουν στενές σχέσεις με κορυφαίες εταιρείες/επιχειρήσεις, πράγμα που αξιοποιείται αφενός για εμπλουτισμό της διδακτέας ύλης με πρακτικές εμπειρίες και γνώσεις, και αφετέρου για να προσφέρεται εργασιακή εμπειρία στους φοιτητές ως επιπρόσθετο εφόδιο.

 

Το University of Reading είναι ευρέως γνωστό για το «αίσθημα της κοινότητας» που προάγει – η ξεχωριστή φοιτητική εμπειρία καθώς και η συνεχής στήριξη προς τον φοιτητή,το καθιστά μια θαυμάσια επιλογή για να σπουδάσει κανείς! Το Whiteknights campus προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διευκολύνσεων και ανέσεων, συμπεριλαμβανομένων ενός εκτεταμένου SportsPark, της βιβλιοθήκης μας η οποία λειτουργεί 24 ώρες, 150 φοιτητικών ομίλων για κάθε χόμπυ ή ενδιαφέρον και διάφορα Halls of Residence με πέραν των 5.000 δωματίων για διαμονή φοιτητών εντός της πανεπιστημιούπολης.

 

Υπάρχει μια τεράστια κοινότητα αποφοίτων στην Ελλάδα, με μεγάλη επιρροή. Σήμερα υπάρχουν 3.400 απόφοιτοι του Reading στην Ελλάδα, ενώ ο πρώτος Έλληνας αποφοίτησε το 1910!

 

Βρήκατε ενδιαφέροντα τα παραπάνω; Για να μάθετε περισσότερα, για το πανεπιστήμιο και τα προγράμματά του, ελάτε στην παρουσίαση που θα γίνει από καθηγητές και άλλα στελέχη, στις 11 Ιουλίου 2016, ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην Αθήνα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται λειτουργοί του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων, με σκοπό, στο πλαίσιο μιας ταχείας διαδικασίας, να εξετάσουν περιπτώσεις υποψήφιων φοιτητών και να αξιολογήσουν αιτήσεις που θα υποβάλλονται επί τόπου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να λάβετε προσφορά για σπουδές στο University of Reading ή στο Henley Business School εντός μόλις τεσσάρων ημερών από την ημέρα της εκδήλωσης.  

 

Για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε την δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ην. Βασίλειο πατήστε εδώ.

 

Διαβάστηκε 2796 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 00:03
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter