Δωρεάν Σεμινάριο «Μαθαίνω να ξεπερνώ τα προσωπικά μου όρια»

Το Infokids.gr συνεχίζει το δεύτερο κύκλο σεμιναρίων που διοργανώνει τη φετινή σεζόν σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Με αφορμή το καινούργιο του βιβλίο «Θες να παίξουμε; ...όμως, όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι», με θέμα το bullying και κάθε μορφή βίας, αλλά και το προηγούμενο «Οι κορυφές μέσα μας», με θέμα τη δύναμη του ονείρου στη ζωή μας και την αξία της υπέρβασης, ο Νίκος Μιχαλόπουλος, εκπαιδευτικός, πρωταθλητής και βραβευμένος συγγραφέας, θα μας συντροφεύσει με την παρουσία του σε ένα όμορφο, ζεστό βράδυ θετικής σκέψης, προβληματισμού και ίσως προτροπών και ώθησης προς έναν άλλο τρόπο σκέψης με κέντρο τον άνθρωπο και τις απεριόριστες δυνάμεις του.

Το δεύτερο σεμινάριο για το μήνα Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/11 στις 19:00-20:30 στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Ο Νίκος Μιχαλόπουλος θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις, να αναγνωρίσουμε τα προσωπικά μας όρια και να τα ξεπεράσουμε!

no-limits

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος είναι απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τα τελευταία 12 χρόνια διδάσκει σε δημοτικά σχολεία κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων. Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Άγκυρα επτά παιδικά βιβλία του, τα οποία μέχρι σήμερα έχουν αγγίξει τα 100.000 αντίτυπα σε Ελλάδα και Κύπρο. O Nίκος Μιχαλόπουλος με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, πρωταθλητή και βραβευμένου από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση συγγραφέα, έχει επισκεφτεί περισσότερα από 400 σχολεία όλων των βαθμίδων σε Ελλάδα και Κύπρο, πραγματοποιώντας ομιλίες για θέματα όπως: η δύναμη του ονείρου στη ζωή μας, η δυνατότητα της υπέρβασης, η αντοχή στην αμφισβήτηση, αξίες ζωής μέσα από τον αθλητισμό, διαφορετικότητα, bullying, άσκηση και σωστή διατροφή.

Κλείστε θέση για το σεμινάριο «Η αξία της υπέρβασης: Μαθαίνω να ξεπερνώ τα προσωπικά μου όρια» συμπληρώνοντας τη φόρμα στο πεδίο εγγραφής παρακάτω.  Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πού: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
www.ekedisy.gr

Πότε: Παρασκευή 11/11/2016 στις 19:00-20:30

 

Ιδιότητες Σεμιναρίου

Έναρξη 11-11-2016
Λήξη 11-11-2016
Κόστος Δωρεάν
Χώρος Διοργάνωσης Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Ευχαριστούμε αλλά δεν δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές για αυτό το σεμινάριο

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter